Stiltedag

Stilte-, trainingsdag

Deze dag biedt de gelegenheid om langdurig met Mindfulness te oefenen en hier op een dieper niveau contact mee te maken. De dag wordt grotendeels in stilte doorgebracht, waardoor het oefenen intensiever wordt. De stilte-, trainingsdag wordt doorgaans in het weekend gehouden.

De stilte-, trainingdag is een vast onderdeel van de 8 weekse mindfulness training. Geregeld dat voormalige deelnemers van de Mindfulnesstraining ter onderhoud en verdieping van hun beoefening graag vaker een stilte-, trainingdag bijwonen. Het is dan ook mogelijk een stilte-, trainingdag te boeken los van de training. Wanneer geregeld mindfulness of andere vormen van meditatie hebt beoefend bent u van harte welkom en kun u zich aanmelden. Wanneer staat vermeld dat het gaat om de stiltedag Compassie, dan dient u de Compassietraining gevolgd te hebben of ruime ervaring in het beoefenen van Compassie. Zie aanmeld knop rechts.

INVESTERING

€ 35,- inclusief btw.

Daarbij komt € 12,50 contant te betalen op de dag zelf. Dit bedrag gaat naar de Deel en wordt geschonken aan een goed doel. In 2020 was dit onder anderen Stichting Vluchtelingen.

 

Stiltedag in de regio Rierhoven, Helmond, Geldrop, Mierlo, Eindhoven, Heeze, Leende ,Valkenswaard, Waalre. 

 
 
 
Stiltedag

Aanmelden

Agenda

Stiltedag

Start 07 November 2021
13:00 - 17:00 uur
Waalre

Stiltedag Compassie

De stiltedag is een verdiepende trainingsdag en toegankelijk voor iedereen die regelmatig  mindfulness (heeft) beoefend.  Deze dag is een mooie gelegenheid om je beoefening te onderhouden én te verdiepen. Tijdens deze stiltedag ligt de nadruk op (zelf) compassie oefeningen.

Locatie: Energie centrum de Volmolen 
Molenstraat 60
5581 VK Waalre.

Conferentieruimte de Volmolen
Volmolen 4
5561 VH Riethoven

Copyright © 2021 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2021 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk