Tarieven

De prijzen zijn geldig vanaf 10 februari 2022.
Voor mogelijkheden ziektekosten vergoedingen zie onderaan de pagina.

Vergoedng Mindfulness:
U kunt ook via ZorgWijzer.nl   kijken naar de verschillende mogelijkheden tot vergoeding van de Mindfulnesstraining. Op hun website kunt u ook een PDF bestand downloaden.

8-Weekse Mindfulness training MBSR / MBCt regio Eindhoven en Helmond

€484,- voor particulieren inclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek, lesmap en de oefeningen op mp3 en stilte-,trainingsdag .
€726,- is het zakelijk tarief exclusief. btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), inclusief persoonlijk intakegesprek, lesmap,  de oefeningen op mp3 en stilte-, trainingsdag.

8-Weekse Compassie training MBCL Regio Eindhoven en Helmond

€484,- voor particulieren inclusief btw, stiltedag, een persoonlijk kennismakingsgesprek, exclusief zelf aan te schaffen werkboek ( € 24,95 ) met te downloaden oefeningen op mp3. 
€726,- is het zakelijk tarief exclusief. btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), inclusief persoonlijk kennismakingsgesprek, en stilte-, trainingsdag, exclusief zelf aan te schaffen werkboek ( € 24,95 ) met te downloaden oefeningen op mp3.  .

8-weekse interpersoonlijke Mindfulnesstraining Regio Eindhoven en Helmond

€484,- voor particulieren inclusief btw en stilte-, trainingsdag, en een persoonlijk kennismakingsgesprek
€726,- is het zakelijk tarief exclusief. btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), inclusief stilte-, trainingsdag.

Mindfulness JAARtraining regio Eindhoven en Helmond

€484,- voor particulieren inclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek en stilte-,traningsdag .
€726,- is het zakelijk tarief exclusief. btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), inclusief persoonlijk intakegesprek en stilte-, trainingsdag.

COMPASSIE JAARTRAINING regio Eindhoven en Helmond

€484,- voor particulieren inclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek en stilte-,traningsdag .
€726,- is het zakelijk tarief exclusief btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), inclusief persoonlijk intakegesprek en stilte-, trainingsdag.

Mindfulnesstraining  Individueel.         

€1080, -  incl. kennismakingsgesprek, lesmap en de vierdelige CD set.
€1620,-,- excl. btw is het zakelijk tarief, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie, inclusief lesmap en de oefeningen op mp3.

Stilte-, trainingsdag in Energie centrum de Volmolen Riethoven

€ 35,- inclusief btw. 

individuele Psycho-sociale therapie*  

Individuele therapie is vrijgesteld van btw. Coaching is niet vrijgesteld van btw.

Particulieren:                                
€  55,00 sessie tot 30 min               
€  72,50 sessie tot 45 min               
€  88,00 sessie tot 60 min               
€ 110,00 sessie tot 75 min
€ 132,50 sessie tot 90 min                   
€ 175,00 sessie tot 120 min  

 

life coaching

Zakelijk tarief excl. btw:
€  80,00 sessie tot 30 min
€  107,50 sessie tot 45 min
€ 132,00 sessie tot 60 min
€ 165,00 sessie tot 75 min
€ 198,00 sessie tot 90 min                    
€ 217,50 sessie tot 120 min

NB: Als u kunt aantonen dat u onder het sociaal minimum leeft  of u momenteel in een financieel zeer moeilijke situatie zit is het mogelijk om een consult aan te vragen tegen een gereduceerd bedrag, zodat de praktijk voor iedereen toegankelijk blijft. 

Particulieren dienen na de sessie contant te betalen. Factuur wordt na gestuurd. 

Bedrijven:
Wanneer individuele Coaching en Therapie vergoed wordt door uw werkgever of een instantie ( niet bedoeld de zorgverzekeraar ) dan gelden de zakelijke tarieven. Voor bedrijven is het mogelijk traject afspraken te maken op basis van een offerte.

In Company Training*

Prijs in overleg, Neem contact op via het formulier

*Binnen een straal van 10 km vanaf centrum Valkenswaard worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten een straal van 10 km worden in overleg reiskosten in rekening gebracht.

Vergoedingen

Indien u aanvullend verzekerd bent is het o.v.b. mogelijk dat de Mindfulness-, Compassie- en Psycho-sociale therapie ( gedeeltelijk ) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar.

U kunt ook via ZorgWijzer.nl   kijken naar de verschillende mogelijkheden tot vergoeding van de Mindfulnesstraining. Op hun website kunt u ook een PDF bestand downloaden.

Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars bij de NVPA.  Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

De trainer Ronald Hochstenbach is als categorie 1 lid aangesloten bij dè beroepsvereniging voor mindfulness trainers: Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen VMBN en Beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ 


  Terug
Copyright © 2023 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2023 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk