Doorlopende oefengroep Insight Dialogue

Na een retraite, een meditatiedag of introductiecursus Insight Dialogue ontstaat vaak de wens om regelmatig met anderen Insight Dialogue te oefenen. Hiervoor zijn op meerdere plekken in Nederland oefengroepen Insight Dialogue opgericht. Het plan is om in Eindhoven een tweewekelijkse – of maandelijkse oefengroep te gaan starten.

De oefengroep is een gemeenschap, sangha, van mensen die regelmatig samen Insight Dialogue oefenen. Het is prettig om met een relatief vaste groep met regelmaat bij elkaar te komen. Als je interesse hebt in de oefengroep, vragen we om minimaal een keer per maand mee te doen. Op die manier ontstaat er niet alleen regelmaat, maar het is leuk en we hebben elkaars aanwezigheid nodig om te beoefenen. We contempleren samen op onderwerpen uit de dhamma (bijvoorbeeld aspecten van het 8-voudige pad (‘A Whole Life Path’ zoals Gregory Kramer het noemt) en de doorwerking daarvan in het dagelijks leven.

Om aan de oefengroep deel te kunnen nemen is (enige) ervaring met Insight Dialogue nodig, bijvoorbeeld deelname aan een retraite of cursus. De oefengroep wordt gefaciliteerd door een aantal ervaren beoefenaren van Insight Dialogue.

Praktische informatie

De groep in Eindhoven  zal waarschijnlijk in het weekend gepland gaan worden. Bijv. de zondag middag. We komen elke 2 weken bijeen. De kosten van de huur worden gedeeld. Dit is afhankelijk van de aantal deelnemers gemiddeld, wanneer je het contant mee neemt anders moet ik er extra en onnodig btw over betalen, ongeveer 5 euro per keer. Daarnaast is de begeleiding op basis van Dana (vrijgevigheid).

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je een mail sturen naar: ronald@mindfulnesstrainingen.info

Insight Dialogue  in de regio Eindhoven, Heeze, Leende ,Valkenswaard, Waalre


  Terug
Copyright © 2023 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2023 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk