Partners

Bekijk hieronder onze partners. Klik op het logo, bedrijfsnaam of "Bekijk website" om naar de website van onze partners te gaan.


Compassietrainers

Op deze site vind je de MBCL trainingen die door vrijgevestigde, gecertificeerde trainers gegeven worden en toegankelijk zijn voor iedereen. Het doel is om het makkelijker te maken voor geïnteresseerden om een MBCL training in de buurt te vinden. In de volste overtuiging dat de training een waardevolle bijdrage aan het leven van velen kan bieden, en dat de wereld een stukje mooier wordt als meer mensen met de training in aanraking komen.

Bekijk website

MDMA Therapie Nederland

MDMA geassisteerde blootstellingstherapie werkt goed tegen trauma, PTSS, Complex PTSS, Verslavingen, Sociale angst en Laag zelfbeeld. 

MDMA therapie Nederland is de marktleider van psychedelische therapieën in Nederland. 

Bekijk website

Praktijk voor Levenskunstenaarschap

HET PAD VAN LEVENSKUNSTENAARSCHAP

“Met rust in je hoofd, focus én energie voluit leven in flow”

 

Bekijk website

Psychologenpraktijk Henriƫtte Deckers

Met plezier en ontspanning in het leven staan met hulp van natuur of met hulp van contact met paarden is iets wat ik zelf als heel heilzaam ervaar. Daarom heb ik mijn praktijklocaties gekozen op plaatsen waar je dicht bij de natuur bent en waar je ook de wijsheid en verbindende kracht van paarden kunt inzetten bij het (her)ontdekken van je eigen energie en levenslust. Ik combineer reguliere (psycho)therapeutische vaardigheden waar nodig en gewenst met het werken met paarden (equine assisted psychotherapy).

Bekijk website
Copyright © 2023 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2023 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk