Individuele Training

Het is mogelijk om de Mindfulnesstraining MBSR, MCBS® en de Compassietraining MBCL individueel of samen met een maatje te volgen en eventueel bij u thuis. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, chronisch of ernstig ziek (kanker, nierziekten, hart- of vaatziekte) of je er andersince voor kiest de training individueel te volgen.

Wanneer u de training samen met een maatje volgt, dan deelt u de kosten. Vraag naar de voorwaarden. 

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u kijken bij de 8 weekse mindfulnesstraining MCBS en Compassietraining . Het verschil is dat de individuele training bestaat uit acht bijeenkomsten van 1,5 uur i.p.v. 2,5 uur in een groep.

INVESTERING

€ 1080,- incl. kennismakingsgesprek, werkboek Digitaal en de vierdelige audio luister bestanden set. Te Valkenswaard. Bij u thuis, dan komt er 50 cent per gereden kilometer bij.
€ 1620,- excl. btw is het zakelijk tarief, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie, inclusief lesmap en de oefeningen op mp3. Je kunt ook met iemand samen de training volgen. Een speciale aanbieding in deze tijd bij de MBSR MBCL is dat je de kosten dan samen kunt delen. Dan komt er wel 21 % btw per persoon bij.

Vergoedingen

Indien u aanvullend verzekerd bent is het o.v.b. mogelijk dat de Mindfulness-, Compassie- en Psycho-sociale therapie ( gedeeltelijk ) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. U kunt ook via ZorgWijzer.nl   kijken naar de verschillende mogelijkheden tot vergoeding van de Mindfulnesstraining. Op hun website kunt u ook een PDF bestand downloaden. Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars bij de NVPA.  Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Individuele mindfulness training in de regio Helmond, Gemert, Geldrop, Mierlo, Eindhoven, Heeze, Leende ,Valkenswaard, Waalre. 

Copyright © 2024 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2024 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk