Individuele Training

Het is mogelijk om de Mindfulnesstraining individueel te volgen en eventueel bij u thuis. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, chronisch of ernstig ziek (kanker, nierziekten, hart- of vaatziekte) of u er andersinds voor kiest de training individueel te volgen.

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u kijken bij de 8 weekse mindfulnesstraining. Het verschil is dat de individuele training bestaat uit acht bijeenkomsten van 1,5 uur i.p.v. 2,5 uur in een groep.

INVESTERING

€ 960,-  incl. kennismakingsgesprek, lesmap en de vierdelige CD set.
€1440,- excl. btw is het zakelijk tarief, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie, inclusief lesmap en de oefeningen op mp3.

Vergoedingen

Indien u aanvullend verzekerd bent is het o.v.b. mogelijk dat de Mindfulness-, Compassie- en Psycho-sociale therapie ( gedeeltelijk ) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. U kunt ook via ZorgWijzer.nl   kijken naar de verschillende mogelijkheden tot vergoeding van de Mindfulnesstraining. Op hun website kunt u ook een PDF bestand downloaden. Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars 2019 bij de NVPA.  Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Individuele mindfulness training in de regio Helmond, Gemert, Geldrop, Mierlo, Eindhoven, Heeze, Leende ,Valkenswaard, Waalre. 

Copyright © 2021 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2021 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk