Mindfulness Jaartraining

Kun je je nog herinneren welke positieve effecten je hebt ervaren tijdens de mindfulnesstraining? Mindfulness onderhouden en toepassen is een proces dat voortdurend aandacht vraagt. Sommigen willen graag doorgaan met het cultiveren van mindfulness en regelmatig naar een bijeenkomst gaan. Maar willen echter niet direct weer een periode elke week gaan. Dan is de Mindfulness jaartraining misschien iets voor jou!

Eens per jaar, zie agenda,  start de Mindfulness jaartraining voor cursisten die de mindfulness training hebben gevolgd.  Als je de behoefte hebt om je ontwikkeling door te laten groeien en te blijven onderhouden dan is er nu de kans om dit  te komen doen.

Een dagdeel per maand gaan we in een vaste groep door met meditaties, yoga en diverse thema’s die je proces van helderheid, balans, focus en veerkracht te midden van je dagelijks leven bevorderen.

” You cannot stop the waves, but you can learn to surf ”
“Te leren surfen op de golven van het leven.”

Net als de mindfulnesstraining bestaat de jaartraining uit 8 bijeenkomsten maar nu eens per maand,  en één stiltedag.

Inhoud van de training:

Naast het verder trainen van mindfulness komt o.a. het volgende aan bod:

  • Het ontwikkelen van je innerlijke houding aan de hand van 9 houdingskwaliteiten en mildheid.
  • Mindful omgaan met stress.
  • De kracht van aandacht.
  • Interpersoonlijke- en  Mindfulness in communicatie
  • Het belang van Vriendelijkheid en Compassie cultiveren.
  • Bewust worden van innerlijke reactie patronen en hoe te kunnen kiezen vanuit het vrije midden
  • De kracht van kwetsbaarheid 

 

INVESTERING

€440,- voor particulieren inclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek en stilte-,traningsdag .
€660,- is het zakelijk tarief exclusief. btw, o.a. voor organisaties, wanneer je een BV hebt en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), inclusief persoonlijk intakegesprek en stilte-, trainingsdag.

Vergoedingen

Indien u aanvullend verzekerd bent is het o.v.b. mogelijk dat de Mindfulness-, Compassie- en Psycho-sociale therapie ( gedeeltelijk ) vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. U kunt ook via ZorgWijzer.nl   kijken naar de verschillende mogelijkheden tot vergoeding van de Mindfulnesstraining. Op hun website kunt u ook een PDF bestand downloaden. Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars 2019 bij de NVPA.  Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voor wie?

Voor mensen die al eerder een Mindfulness training gevolgd hebben of ruime ervaring hebben in het beoefenen van Mindfulness meditatie.

De Mindfulness jaartraining als vervolgtraject voor hen die ondervonden hebben dat mindfulness beoefening hen goed doet, zich verder willen bekwamen in mindfulness, maar ook moeite hebben deze in hun leven te integreren. 

Copyright © 2021 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness    |   Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2021 Hochstenbach Praktijk voor Mindfulness
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk